Home Politica editorială

Politica editorială

EA.md – “Femeia cu personalitate”

Targetul EA.md sunt femeile inteligente și active, cu vârsta cuprinsă între 18 – 65 ani.

Viziunea EA.md este o femeie cu personalitate puternică și împlinită, în armonie cu ea și lumea exterioară, cheia pentru o familie fericită și schimbări calitative în societate.

Misiunea EA.md este să ofere femeilor cele mai interesante și importante știri, informații utile de care au nevoie și să le inspire să devină exemple de succes. EA.md construiește în jurul său o comunitate a femeilor active și reprezintă un reper de calitate în presa online pentru femei.

Valori:
1. femeia reprezintă o valoare în sine, susținem și promovăm bucuria de a fi femeie, eleganța, tandrețea și frumusețea, puterea și personalitatea femeilor.

2. femeia reprezintă temelia unei familii, fiind și soție și mamă.

3. femeia reprezintă soluția multor probleme din societate (corupție, certurile politice etc). Susținem și promovăm femeile lidere.

Specificul EA.md este unul generalist, dedicat în exclusivitate subiectelor care interesează femeile și, în mod obligatoriu, cu conținut de calitate. Conținutul EA.md este gândit să susțină trei direcții:

  1. informarea femeilor – vom avea multă actualitate pe site, știri mondene etc, fapt care va asigura un flux stabil și zilnic de vizitatori pe site, necesar pentru datele de audiență și atragerea publicității;
  2. educarea femeilor – vom avea conținut pe site cu materiale utile, cu diferite articole tematice și sfaturi ale specialiștilor pe diferite domenii (ex: cum să îți educi copilul, cum să investești în relația de cuplu etc);
  3. motivarea femeilor – vom publica periodic diferite istorii de succes, femei care s-au realizat, interviuri motivaționale etc.  

Recent comments