Luna august e marcată și de febra pregătirilor pentru noul an școlar. În perioada 15 august – 1 septembrie 2019, Centrul Internațional de Expoziții MOLDEXPO va găzdui Târgul articolelor pentru școală TÂRGUL ȘCOLAR, ediția a VII-a. Iată ce veți putea găsi la eveniment.

„Şi acest târg de la Moldexpo a crescut frumos, bucurîndu-se, pe bună dreptate, de autoritatea şi dragostea participanţilor şi vizitatorilor. Pentru că totdeauna ne străduim să oferim cele mai bune condiţii de desfăşurare a activităţii comerciale. Am amenajat spaţii pentru cumpărături, dar şi de odihnă şi distracţii pentru vizitatori, care sunt în cea mai mare parte copii şi tineri, însoţiţi de părinţi”, declară organizatorii. 

TÂRGUL ȘCOLAR este locul, unde puteți găsi articole de calitate pentru elevii de toate vârstele, ofertele incluzând produse străine și autohtone la cele mai bune prețuri. În acest an circa 100 de companii își vor expune produsele. 

Cu modele noi de uniforme școlare și costume sportive, haine pentru copii și adolescenți vor oferi companiile producătoare de la noi, dar și magazinele specializate. Încălțăminte, inclusiv de sport, veți găsi la standurile companiilor autohtone sau specializate.

Oferta de literatură artistică și educațională, rechizite școlare și papetărie va fi asigurată de peste 10 companii din domeniu. Un sortiment bogat de genți, ghiozdane și rucsacuri de cele mai diverse modele vă vor oferi o gamă largă de produse pentru toate gusturile și toate nevoile.

TÂRGUL ȘCOLAR este cel mai mare târg școlar din Chișinău. Doar aici, pe un singur spațiu, vizitatorii vor avea posibilitatea de a cumpăra totul pentru școală. Ne pregătim de școală împreună! Vă așteptăm la TÂRGUL ȘCOLAR 2019”, ne îndeamnă cei de la Moldexpo.

Program: 15 august – 1 septembrie, 10:00 — 18:00

Distribuie articolul: