Cu toții suntem atrași de lucrurile frumoase și inedite care ne induc o stare de confort și ne bucură privirile. Inspirați de mișcarea sustenabilității care acaparează tot mai mult teren în diverse industrii, viitorii artitecți au acceptat provocarea de a utiliza materiale reciclabile și dând frâu imaginației, au reușit să realizeze obiecte de mobilier unicat, plăcute ochiului și inimii.

Mai mulți tineri, studenți la Facultatea Arhitectură s-au aventurat să creeze mobilier unicat funcționabil din materiale reciclabile, iar rezultatele sunt de-a dreptul impresionante.

„De-a lungul secolelor, arhitecții și-au exprimat personalitatea, realizând mobilier unicat. Studenții-arhitecți din anul V și-au dat frâu fanteziei, realizând diverse scaune și fotolii din materiale reciclabile. Rezultatul este fascinant și se datorează îndrumătoarei proiectului, Dnei Dr. Munteanu Angela, conferențiar universitar. De menționat este faptul că proiectul a fost inițiat acum doi ani de Grati Sorina-Nicoleta care a trezit un interes nebănuit față de frumos. Avem profesori excepționali! Și studenți talentați!!! Fiți cu ochii pe noi! Vor urma dezvăluirile creării operelor de artă”, este mesajul postat pe pagina de facebook a Departamentului Arhitectură din cadrul Universității Tehnice.

Vă invităm să admirați mai jos câteva exemple de articole create de studenții arhitecți, iar în data de 31 octombrie, veți putea admira „pe viu” fiecare obiect în parte, în cadrul unui seminar care va avea loc în sala Expo din cadrul Facultății de Urbanism și Arhitectură UTM. Evenimentul începe la ora 13:00.

Sursa: Facebook.com