Chiar dacă este populară deja de câteva decenii, oja de unghii care se aplică în mod tradițional, cu ajutorul pensulei, pare să fie un obiect moștenit din trecut. Zicem astfel, deoarece compania Nails INC a conceput deja oja care se aplică sub formă de spray. Știm că vi se pare interesantă, de aceea mai jos, vă vom prezenta cum anume se aplică această ojă a viitorului.

Deși pare incredibil, oja concepută și prezentată recent de către londonezii de la Nails INC este sub formă de aerosol și se folosește împreună cu o ojă bazală, care se aplică pe unghii. Întregul set ajunge să se vândă, în Regatul Unit, contra unui preț de circa 18 lire sterline.

Deocamdată, producătorii au lansat abia două nuanțe cromatice de ojă. Vorbim despre argintiu și roz intens.

Vă întrebați de ce este nevoie, totuși, de două obiecte în acest set? Primul pas este aplicarea ojei bazale, care este incoloră. Ea va fixa vaporii de culoare doar pe suprafaa unghilor. Al doilea pas este aplicarea vopselii-spray, care va fi acoperită, mai apoi, cu încă un strat de ojă bazală. După ce s-a uscat ultimul strat, vaporii rămași pe pielea din jurul unghiilor se vor curăța foarte simplu cu apă din robinet și săpun.

Step_By_Step_no_text

Iată și clipul de promovare a acestei oje-minune:

Foto: nailsinc.com

Distribuie articolul: