Cazul care a șocat întreaga comunitate din Krasnoiarsk! O fată din clasa a șaptea este însărcinată, iar iubitul ei nu a terminat nici măcar clasele primare. Ce spune directoarea adjunctă a școlii în care învață adolescenta, dar și cum explică sarcina, la o vârstă fragedă, medicul pediatru, aflați din articol.

Mai multe publicații din Rusia au scris despre faptul că în regiunea Krasnodar, o elevă de 13 ani și iubitul acesteia de doar 10 ani, vor deveni părinți. Adolescenții sunt din școli diferite, ea fiind într-a șaptea, el în clasa a patra. Directorea adjunctă a instituției, în care învață viitoarea mămică, a dezvăluit că părinții ei doresc să păstreze sarcina. „Fata este sub supravegherea medicilor, cu ea și copilul totul este în regulă. Aceasta este decizia lor personală și nimeni nu ar putea să o ia pentru ei. Vom sprijini eleva și întreaga familie”, a explicat femeia.

Aceasta a mai povestit că eleva provine dintr-o familie social vulnerabilă: „Încă în octombrie 2018, a fost înregistrată ca fiind într-o „situație periculoasă din punct de vedere social”, dar nu din cauza că părinții ei beau sau batjocoresc copii (fata are doi frați mai mici, de trei și cinci ani). „Mama lor este grav bolnavă (ultima fază a cancerului), deci nu se poate ocupa cu copiii, iar tatăl nu face față cu ei trei”.

Despre fata însărcinată s-a mai spus că ar avea „un caracter complicat”: „Învață rău, chiulește de la ore”, spune directoarea adjunctă. Cât despre viitorul tată, aceasta nu a putut spune nimic, deoarece băiatul frecventează o altă instituție.

UPDATE: 

„Teoretic, acest lucru este posibil. Astfel, atât fetița de 13 ani, cât și băiatul de 10 ani, deja se pot afla în perioada reproductivă. Dar, intuitiv, subliniez, simt că băiatul a fost invinuit pe nedrept, iar tatăl copilului ar putea fi cu totul altcineva”, a declarat pediatrul Nikolai Skorobogatov pentru 360tv.ru.

Tot el a dezvăluit că, capacitatea reproductivă a băiatului poate fi verificată cu ajutorul unei expertize speciale, iar o analiză genetică ar putea determina cine este tatăl.

Potrivit aceleiași surse, poliția a început investigațiile acestui caz, implicându-se și cei de la Ministerul Educației.

Sursa: Woman.ru