Cât a costat, deci, toată distracția? Mult, foarte mult. Organizatorii de nunți au estimat un cost total de circa 55,5 milioane de dolari. Evident că familia regală a declarat că va acoperi o parte din sumă, cea legată de cheltuielile obișnuite pentru o nuntă, cu mâncarea și florile. 

Prețul decorațiunilor din saloanele care vor găzdui cele două recepții de nuntă se estimează a fi de 890 de mii de dolari, cateringul ajunge la vreo 500 de mii de dolari, în timp ce costul băuturile se ridică la vreo 335 de mii de dolari.

Muzica și distracția, că vorba aia, Elton John nu cântă ieftin, au venit și ele la pachet cu o factură de 772 de mii de dolari.

Costul rochiei de mireasă și al celei purtate la recepția de seară se ridică la circa 500 de mii de dolari, însă acesta a fost suportat de Meghan Markle.

Dar această parte este foarte mică, de circa trei milioane de dolari. Restul de 52 de milioane a fost direcționat către forțele de securitate implicate în eveniment, ceea ce înseamnă că 94% din factura pentru distracție va cădea în seama contribuabililor britanici.

Citește și: Cum a arătat cea de-a doua rochie purtată de Meghan Markle (Foto)

Distribuie articolul: