Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea şi-au unit vieţile şi în faţa lui Dumnezeu. Fosta prezentatoare TV a purtat două rochii de mireasă superbe, iar verighetele mirilor au fost identice.

Fosta prezentatoare TV a fost condusă la altar de tatăl său. „Am avut emoţii. Dumnezeu este cu noi în fiecare zi, dar de astăzi şi oficial”, a spus Adelina la ieşirea din biserică.

Cuplul a sărbătorit evenimentul alături de peste 300 de invitaţi. Petrecerea a avut loc la un restaurant de lux şi a fost presărată cu numeroase momente artistice. Elena Gheorghe şi Maria Dragomiroiu se numără printre artiştii care au înviorat atmosfera.

Mireasa a ales să poarte în această zi specială două rochii, care au fost comandate la Barcelona şi au costat peste 40.000 de euro.

Verighetele mirilor au fost bătute în diamante: „Ne-am dorit ca aceste verighete să fie unele speciale,făcute fix după sufletul nostru. Modelul este unul care înfrumuseţează atât mâna unei femei, cât şi a bărbatului, lucru destul de rar întâlnit la bijuteriile universale.

Am tinut să fie ambele identice. Atât eu cât şi Virgil iubim bijuteriile cu pietre, astfel am decis ca inelele noastre de cununie să fie din platină şi bătute în diamante. Virgil poartă doar ceas sau câteva brăţări tenis. Verigheta este singurul inel pe care îl va purta, sper eu pentru întreaga viaţă”, a precizat Pestriţu pe blog.

Virgil şi Adelina au trecut la începutul lunii iulie şi pe la ofiţerul stării civile, dar au ales să sărbătorească într-un cadru restrâns.

SURSA

Vezi și: Adelina Pestrițu a spus „DA”! Vezi ce rochie sexy a îmbrăcat în fața stării civile (Foto)