Mare bucurie în familia fostului președinte al Federației Ruse, Boris Elțin! Nepoata acestuia, Maria Yumasheva, care încă nu a împlinit majoratul a fost deja cerută în căsătorie. Viitorul soț este cu 12 ani mai în vârstă decât aceasta. Află mai jos cine este acesta.

La începutul lunii ianuarie s-a aflat despre relația de dragoste care s-a înfiripat între Maria Yumasheva, în vârstă de 17 ani, și fotbalistul Fedor Smolov care are 29 de ani. Iar acum, în mass media, circulă informația potrivit cărei Fedor a cerut-o pe Maria de soție, chiar dacă aceasta nu are încă 18 ani.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

С Новым годом всех! Было и было🤘🏼🤪

Публикация от Fedor Smolov (@smolovfedor_10)

Chiar dacă nu toți au privit cu ochi buni acest anunț – mulți internauți au criticat cuplul pentru diferența mare de vârstă –  totuși familia susține planurile îndrăgostiților. Există, însă, un mic detaliu: aceștia vor organiza nunta doar după ce Maria Yumasheva va împlini majoratul. 

Trebuie să menționăm că în trecut, fotbalistul Smolov Fedor s-a aflat într-o relație amoroasă cu cea care a câștigat odată concursul de frumusețe „Miss Russia” – Victoria Lopyreva. În 2015, după mai mulți ani de relație aceștia au decis să se despartă.

Sursa: Glamour.ru