Chiar dacă Victoria Beckham s-a lăudat mereu cu o mezină foarte ascultătoare în cadrul evenimentelor mondene, nu se pot lăuda cu acest lucru Kim Kardashian și Shakira. Zilele trecute, vedeta din urmă a făcut o criză de nervi atunci când Milan, fiul ei mai mare, se săturase să mai stea într-un loc în cadrul unei gale și a decis să le dea părinților suficiente bătăi de cap.

Zilele trecute, Shakira și soțul ei, fotbalistul Gerard Piqué, au fost oaspeții celei de-a patra Gale „Estrelles del fútbol Català”, în cadrul căreia Gerard a devenit protagonistul serii. Fotbalistului i-a fost decernat prestigiosul premiu din partea Federaţiei Catalane de Fotbal.

img_pmorata_20151109-215917_imagenes_md_propias_pmorata_elena2-k2rB--911x683@MundoDeportivo-Web

Deși mezinul familiei – Sacha – a lipsit de la eveniment, toată atenția camerelor de filmat s-a îndreptat spre fiul mai mare – Milan. Până la începerea Galei, acesta își ținea tatăl de mână, fiind foarte ascultător. Inițial, evenimentul i se părea interesant, iar fețele noi îl captivau.

img_pmorata_20151109-214551_imagenes_md_propias_pmorata_pepm4670-k2rB--911x683@MundoDeportivo-Web

Și pentru că atenția unui copil de 2 ani nu se poate fixa prea mult timp asupra unui singur lucru, odată cu începerea Galei, micuțul a început să arate mofturi și să nu-și găsească astâmpăr. Nici eforturile mamei și nici cele ale tatălui nu aveau niciun efect. Părinții s-au arătat vădit incomodați să atragă toată atenția sălii asupra lor.

Pe YouTube au fost publicate și imagini video în care e surprins momentul:

Foto: mundodeportivo.com

Distribuie articolul: