Natalia Colescnic și mama sa își petrec vacanța „de fete” pe superba insulă Santorini, Grecia. Și cum cea mai dragă ființă este omagiată, femeia de afaceri i-a dedicat un mesaj emoționant de mulțumire. 

Natalia Colesnic se bucură de un sejur plăcut pe tărâmul grecesc, iar alături de ea este cea mai dragă ființă – mama. Femeile s-au aventurat să-și petreacă vacanța pentru întâia dată pe o navă de croazieră.

Mama Nataliei este astăzi omagiată și împlinește frumoasa vârstă de 60 de ani. Cu această ocazie specială, femeia de afaceri a postat un mesaj de suflet, dezvăluind cât este de fericită:

„Mami, vreau să-ți mărturisesc ceva. Știi, TE IUBESC atât de mult! Când eram mică și până nu demult, visam să mergem împreună în escapade și să descoperim lumea. Azi visul s-a realizat. Suntem pe o croazieră plină cu de toate și ne simțim super bine. Sunt fericită să te văd fericită!”, dezvăluie femeia de afaceri.

„Iar, azi, de ziua ta, mă închin încă o dată în fața ta și îți mulțumesc pentru că exiști! Îmi doresc să te văd mereu sănătoasă și plină de viață! Și… încă 60 de ani minim să povestim și să ne distrăm așa, ca între fete! Mami, la mulți ani! TE IUBESC!”, încheie Natalia.

La mulți ani! 

Sursa: Facebook.com