Femeia de afaceri a făcut balanţa lucrurilor care i s-au întâmplat în 2018 pentru a intra cu dreptul în noul an. Iată cum a întâlnit anul Porcului de Pământ, Nata Colesnic.

De mai bine de un an Nata Colesnic este stabilită cu traiul în Italia, aşa că, sărbătorile de iarnă le petrece tot acolo. Tânăra a sărbătorit Crăciunul într-o zonă muntoasă, iar pentru a întâlni Revelionul, moldoveanca şi-a ales drept locaţie inima Florenţei, petrecându-şi noaptea dintre ani în faimoasa reţea de hotele de lux Four Seasons.

Femeia de afaceri a postat câteva imagini din incinta hotelului, venind şi cu un mesaj de felicitare pentru prietenii săi. „Drag 2018, îți mulțumesc pentru momentele de neuitat! Au fost multe bune, au fost și lecții pentru care mă închin. Un nou an vine cu noi oportunități și abia aștept să le savurez! Vă doresc multă împlinire și armonie interioară alături de oamenii voștri❤️ La mulți ani!”, a fost urarea Natei, susţinută de admiratorii săi de pe Instagram.

Vezi şi: Nata Colesnic, despre provocări frumoase și dureroase: „VARA aceasta și-a lăsat amprenta pentru o viață întreagă” (Foto)