Foarte puțini bărbați sunt convinși încă de la început că vor avea o relație serioasă cu tine. Majoritatea evita să-și asume angajamente și nu consideră că e important să definească relația. Chiar și atunci când te place foarte mult, bărbatul cu care ieși poate să considere că nu ești singură femeie pe care o va iubi de acum încolo – aceste creaturi sunt programate biologic pentru a avea cât mai multe partenere și, astfel, cât mai mulți… moștenitori.

Trăim totuși vremuri moderne și mulți dintre noi putem fi monogami dacă întâlnim un om cu care ne completăm pe toate planurile. Nu-ți imagina că un bărbat caută femeia perfectă. Nu, el caută acea femeie care să apese toate „butoanele” corecte, cel puțin din punctul lui de vedere.

Deși fiecare partener e diferit, există câteva gesturi „universal adorabile”, care îl vor convinge că ești singură femeie de care are nevoie.

1. -i cafeaua dimineață

Dacă de obicei se ocupă el de prepararea cafelei, -i o surpriză din când în când și adu-i cafeaua în pat atunci când e pe punctul de a se trezi. E un gest simplu, dar oamenii de știință au descoperit  gesturile practice sunt cele care ne cuceresc cel mai repede într-o relație. Partenerul se va simți iubit și protejat, chiar fără  conștientizeze asta.

2. Spune-i că este atrăgător

Gândește-te la cât de bine te simți atunci când el îți spune că îți stă bine părul sau că ești frumoasă. Deși nu par să aibă nevoie de complimente, și bărbații tânjesc după ele, mai ales că le primesc atât de rar. Spune-i că îl consideri atrăgător și fă-i un compliment specific: de exemplu că îți plac brațele lui puternice sau cum arată într-o anumită cămașă.

3. Cumpără-i gustarea preferată în drum spre casă

În mare parte, zilele noastre arată cam la fel. Programul aglomerat ne face să ne pierdem în rutină și să scăpăm din vedere micile detalii care ne apropie de partener. O mică schimbare, cum ar fi să-i cumperi gustarea ta preferată în drum spre casă, poate să va reamintească amândurora că aveți o legătură puternică.

4. Ia-l de mâna în mijlocul unui conflict

Certurile în cuplu sunt greu de manageriat mai ales din cauza orgoliului. Fiecare dintre voi crede că are dreptate, amândoi va supărați și va așteptați că celălalt să-și ceară scuze. Dar dacă măcar o dată ai renunța la orgoliu și ai pune relația pe primul loc? Să-l iei de mâna atunci când se așteaptă să tipi la el este un gest de iubire absolut, care nu doar că va pune punct conflictului, dar îi va deschide inima.

5. Arată-i că sunteți în aceeași echipa

Diferența dintre doi oameni care doar ies împreună și doi oameni care sunt într-o relație și își iau angajamente unul față de altul e sentimentul de cooperare. E important să simțiți că sunteți o echipa, oricât de puțin romantic ar sună asta. Cere-i părerea înainte de a lua o decizie impulsivă, apoi mulțumește-i pentru sfaturi. La rândul tău, ajută-l să iasă din situații dificile, chiar dacă nu-i poți oferi decât sprijin moral.

6. Începe o frază cu „Îmi place când îmi…”

Relația voastră se hrănește cu energie pozitivă, așa că încearcă să-i faci ziua mai bună spunându-i care gesturi/acțiuni ale lui te fac fericită sau îți provoacă plăcere. Îl vei încuraja să facă mai multe lucruri pozitive pentru voi doi.

7. Învață ceva de dragul lui

Nimic nu e mai plăcut decât să-ți dai seama că partenerul de viață îți prețuiește pasiunile. Dacă e pasionat de un sport, de gătit sau chiar de un anumit joc, învață și tu tehnicile de dragul lui. Așa veți putea să va bucurați împreună de activitatea respectivă.

Sursa: andreearaicu.ro

Distribuie articolul: