Modelului plus-size Ashley Graham, în vârstă de 32 de ani, și soțul ei, regizorul Justin Ervin, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cuplul a devenit părinți pentru prima dată. Evenimentul mult așteptat nu doar de soți, dar și de urmăritori, s-a întâmplat la 18 ianuarie, și a fost distribuit pe rețelele de socializare chiar de proaspeții părinți.

„Sâmbătă, la 18:00, viețile noastre s-au schimbat spre bine. Mulțumim pentru iubirea voastră necondiționată și pentru susținerea de care ați dat dovadă, în această perioadă incredibilă.” a scris Ashley pe pagina ei de Instagram.

Bebelușul a venit pe lume la 2 luni după ce vedeta a dezvăluit sexul acestuia, în cadrul emisiunii faimoasei Ellen DeGeneres. Chiar dacă a divulgat secretul accidental, modelul a răspuns cu bucurie, „Un băiețel! Voi avea un băiețel. Voi deveni mama unui băiețel!”

Pe parcursul sarcinii, vedeta a avut grijă de urmăritorii săi, în număr de 10 milioane. Perioadă în care nu s-a abținut din a posta fotografii extrem de îndrăznețe. Cu kilograme în plus și o atitudine super sexy, modelul arată și mai bine. „În timpul sarcinii m-am îngrășat cu 22 de kilograme. Și cea mai bună parte este că nu îmi pasă! Niciodată nu m-am simțit mai bine, și mă bucur că trupul și sarcina mi-a permis să rămân atât de flexibilă.”, scria vedeta în decembrie.

Vezi și  Cel mai cotat model plus size și-a anunțat sarcina! Cum arată burtica lui Ashley Graham (Video)

Ashley și Justin s-au căsătorit în 2010 și peste 9 ani au anunțat că se pregătesc să devină părinți. Numele bebelușului și alte detalii despre copil, cuplul nu a dezvăluit.

Sursa: Glamour.ru

Foto: Instagram.com