La începutul lui februarie actrița Milla Jovovich a devenit mamă pentru a treia oară. Nașterea celei de-a treia fetițe a decurs bine, însă, recent vedeta a anunțat că la moment fetița se confruntă cu o afecțiune, despre ce este vorba află mai jos.

Ieri, vedeta a făcut o postare pe pagina ei de Instagram prin care a anunțat că micuța Osian se confruntă cu o formă complicată de icter și că acum, acestea se află încă la spital.

Milla a publicat o fotografie în care apare fiica mai mare, Dashiel, hrănind-o din biberon pe micuța Osian.

„Nu este nimic mai frumos decât să vezi cum copiii tăi se iubesc și apreciază timpul petrecut împreună. Pentru Dashiel timpul petrecut alături de „copilul ei drăgălaș” este mereu puțin, aceasta iubește să o hrănească de fiecare dată când are ocazia. Osian are o formă severă de icter, așa că am fost nevoită să adaug în laptele matern și alte amestecuri artificiale. Toată săptămâna suntem la spital. Micuța are deja multe semne pe piciorușe lăsate în urma colectării analizelor de sânge, care au fost luate cu scopul de a-i verifica anticorpii. Mă doare inima gând mă gândesc la toate astea. Sper mult ca analizele să arate că micuța este mai bine”, a scris Milla.

Sursa: Spletnik.ru

Vezi și: Milla Jovovich, mamă pentru a treia oară! Prima poză cu actrița după naștere (Foto)

Distribuie articolul: