Parcă mai ieri era cu burtică mare și iat-o pe Corina Țepeș, mândră foc de micuța Ioana, ajunsă astăzi la vârsta de 7 luni. Frumoasa mămică a postat o fotografie adorabilă cu micuța, îndemnându-și prietenii să iasă la vot duminică, 13 noiembrie, pentru viitorul tinerei generații.

După ce a născut a doua fetiță, Corina Țepeș afișează look-uri tot mai feminine (Foto)

„7 luni deja – fericire mare! 😍❤️👏🏻 Nu am cumpărat tort, așteptăm până duminica viitoare, 13 Noiembrie, ziua decisivă pentru noi toti! Până atunci vă rugăm să mergem cu toții la vot! Mergeți pentru ei, pentru viitorul copiilor noștri! Și nu uitați că noi suntem puterea!”, a notat Corina Țepeș pe contul său de Facebook.

tepes-burlacu

Într-un material anterior, interpreta mărturisea că este foarte fericită că mama ei poate petrece mai mult timp cu Ioana, asta deoarece a revenit definitiv acasă. Bucuria Corinei, alături de fratele ei, era nemărginită.

Citește și: Corina Țepeș afișează o siluetă de invidiat la doar două luni după ce a născut-o pe Ioana

corina

La aniversarea sa din acest an, Corina Țepeș declara: „Nu am de gând să-mi ascund vârsta. 34 de ani au trecut repede, dar productiv. Este vârsta la care Dumnezeu mi-a dat încă o șansă să fiu mamă. Ioana este acum ființa care a obținut o altă dimensiune în viața mea.”

Echipa nostră îi dorește Corinei Țepeș și lui Costi Burlacu multe momente fericite alături de copii! Fiți sănătoși.

Foto: facebook.com/CorinaȚepeș

Distribuie articolul: