Soţia Prinţului Harry a oferit un interviu zguduitor, care a apărut într-un documentar TV şi care a avut mare ecou printre fanii acesteia şi nu numai. Meghan Markle a vorbit deschis despre dificultăţile pe care le întâmpină de când a devenit membră a familiei regale britanice, scrie okmagazine.ro 

„Trebuie să prosperi şi să fii fericit. Am încercat să adopt această caracteristică britanică, această rigiditate a englezilor, chiar am încercat…”, a recunoscut fosta actriţă hollywoodiană într-un interviu explozibil din cadrul documentarului Harry & Meghan: An African Journey. „Dar cred că efectul e unul foarte distrugător pe plan intern”, a continuat Ducesa de Sussex.

În cadrul aceluiaşi interviu, Meghan a mărturisit că prietenii ei britanici au sfătuit-o, la un moment dat, să încheie relaţia cu Prinţul Harry din simplul motiv că presa britanică îi va distruge viaţa, atât timp cât ea se va afla lângă el. În primul interviu televizat oferit de Meghan de cât a devenit mamă, aceasta a declarat că n-a avut nicio idee despre atenţia copleşitoare pe care o va stârni publicului şi presei internaţionale statutul ei regal.

Cu lacrimi în ochi, Markle a recunoscut că s-a simţit vulnerabilă pe durata sarcinii cu simpaticul Archie, din cauza mediatizării excesive de care s-a „bucurat”. Întrebată despre presiunea la care a fost supusă, aceasta a răspuns: „A fost greu… Când l-am întâlnit pe cel care este acum soţul meu, prietenii mei erau foarte încântaţi şi asta pentru că eu eram foarte fericită. Dar prietenii mei britanici m-au aventizat să închei relaţia dacă nu vreau să fiu distrusă de tabloidele britanice. Iar eu am spus foarte naiv: „Despre ce Dumnezeului vorbiţi acolo?! N-are niciun sens ce spuneţi, eu nu sunt în tabloide”. Pur şi simplu, nu înţelegeam situaţia. A fost foarte complicat…”

Ducesa de Sussex susţine că acceptă să fie în atenţia tuturor, însă nu se împacă deloc cu faptul că a fost subiectul unor comentarii neadevărate. Soţul fostei actriţe a recunoscut şi el că Meghan a avut de-a face cu o „propagandă continuă”. Acesta şi-a făcut şi el cunoscută părerea în documentarul ITV.

„Mama m-a învăţat un anumit set de valori la care voi ţine întotdeauna, în ciuda a tot şi toate. Îmi voi proteja tot timpul familia, iar acum chiar am o familie de protejat. Aşa că tot ceea ce a avut ea de îndurat, tot ceea ce i s-a întâmplat ei este foarte important pentru mine. Şi nu sunt eu paranoic, ci pur şi simplu nu-mi doresc să retrăiesc trecutul. Dacă vreun tată sau soţ ar şti ce ştiu eu, cel mai probabil că ar face fix la fel ca mine”, a ţinut Harry să precizeze.

„Bună parte din jobul meu, ca orice alt job de pe lumea asta, e să mă arăt lumii întregi plin de încredere şi să întorc, de multe ori, şi celălalt obraz, dar au existat, în cazul meu şi al soţiei mele, multe lucruri care ne-au rănit din simplul motiv că nu erau adevărate”, a mărturisit Ducele de Sussex.

„Dar tot ceea ce putem face e să rămânem cine suntem şi să continuăm să credem şi să ne apărăm principiile în care credem. Nu voi accepta să fiu tachinat, să joc jocul care a omorât-o pe mama mea”, a pus acesta punctul pe i.

Iar Meghan îşi secondează soţul în tot ceea ce a declarat acesta pentru documentar: „Îi tot spun lui H – aşa îi spun eu – că nu e de-ajuns să supravieţuim. Nu acesta e scopul vieţii”, i-a dezvăluit Meghan prezentatorului Tom Bradley.

Sursa

 

Distribuie articolul: