Aseară, Ducii de Sussex s-au prezentat la premiera Cirque de Soleil de la Royal Albert Hall, bifând astfel prima apariţie a acestora, de anul acesta.  A fost, totodată, ocazia perfectă pentru ca Meghan să dea o nouă lecţie de stil. Ducesa aduce acel „wow” de fiecare dată. Iese din „tiparele regalității” și pentru asta este apreciată. 

Vezi și: Ducesa de Sussex a vizitat un adăpost pentru câini, iar look-ul ei all bej ne-a cucerit (Foto)

Meghan  purtat, poate, una dintre cele mai spectaculoase creaţii de până acum, semnată de Roland Mouret, care-i punea în evidenţă burtica crescută. Realizată în totalite din paiete, rochia a fost o alegere cât se poate de inspirată din partea lui Meghan, fiind atât elegantă, şi conformă cu ocazia dată, cât şi spectaculoasă, prezentând o crăpătură în faţă.

Elementul inedit al ţinutei sale a fost o brăţară care – aparent – i-ar fi aparţinut Prinţesei Diana. Momentan, însă, nimeni n-a confirmat apartanenţa acestui accesoriu. Meghan şi-a completat outfitul cu pantofi stilleto și un plic negru din satin.

Un alt detaliu, care nu a putut fi trecut cu vederea a fost faptul că rochia Duccesei de Sussex seamănă izbitor cu o rochie purtată cândva de Prințesa Diana.

Vezi și: Meghan Markle într-o ținută superbă inspirată de Prințesa Diana (Foto)

Distribuie articolul: