După ce a cucerit și impresionat publicul din România cu prestațiile sale de la X Factor, Marcel Roșca nu se oprește aici și are de gând să își facă loc în showbizz-ul românesc. 

Cântărețul participă la un nou concurs muzical „The Four”. Juriu este format din Carla’s Dreams, Chelo, Feli și Antonia. Concursul a început cu patru concurenți prin care și Nicoleta Nucă aceștia în fiecare ediție au fost provocați la duel de către alți concurenți dornici de a obține un scaun dintre cele patru.

Mai multe despre regulamentul concursului: Carla’s Dreams, jurat într-o noua emisiune de talente din România, „The Four” 

Marcel Roșca a cucerit juriul cu prestația sa și a reușit să obțină un loc în concurs. Interpretul este  în semifinala „The Four.”

Iată prestațiile sale:

Marea finală „The four – Cei 4” va avea loc sâmbătă, 9 iunie, când telespectatorii vor putea afla cine sunt foștii concurenți întorși în competiție datorită votului publicului. După nouă ediții, cei care au putut fi votați de-a lungul emisiunii și care au șanse să revină sunt: Angelo Simonică, Alex Florea, Lu Chan, Nicoleta Nucă, Anastasia Sandu, Izabela Simion, Ruxandra Anania, Francesca Ilie, Dragoș Udilă și Amalia Uruc. Tot telespectatorii vor fi cei care vor putea vota marele câștigător al acestui sezon în finala care va avea loc pe 9 iunie.

Citește și: El despre EA! Marcel Roșca, într-un interviu sincer „Dacă ea e gata să meargă de mână cu mine, pot merge pentru ea oriunde”

Distribuie articolul: