Se pare că Malia Obama duce o viață „obișnuită” de student englez, unde, pe lângă orele universitare, petrecerile sunt la ordinea zilei. Unele dintre acestea par să scape de sub control.

Potrivit publicației engleze Dailymail.co.uk, vinerea trecută, Malia Obama și iubitul ei, Rory Farquharson, au dat o petrecere în apartamentul acestuia, iar vecinii de bloc nu au fost tocmai entuziasmați. O persoană care locuiește în aceeași casă a dezvăluit pe Twitter că a fost spart un geam, iar mirosul fumului de marihuana s-a resimțit în tot blocul. Acesta a mai povestit că după spusele colegilor de liceu „Malia duce o viață „sălbatică”. Nu mulți s-ar încumeta să petreacă la fel de tare ca ea și prietenii ei”.

Aceeași publicație britanică scrie că nu există nicio dovadă precum că fiica fostului președinte american, Barack Obama, a fumat marihuana la acea petrecere, asta deși ea a fost surprinsă în trecut fumând țigări-suspicioase. Un video din 2016, făcut în timpul festivalului Lollapalooza, o arată pe Malia, care împlinise deja 18 ani, cum preia o țigară rulată de la un prieten.

Sursa: Dailymail.co.uk

Vezi și: Malia Obama, surprinsă în costum de baie. Se poate lăuda cu un trup perfect