Săptămâna trecută, publicația americană Forbes a realizat un clasament al celor mai bine plătite celebrități din lumea muzicii. În 2015, cântăreața cu cele mai mari venituri din lume este nimeni alta decât Katy Perry. Aceasta a încasat, din 125 de concerte, cam 135 de milioane USD. Mai jos, veți aflac câteva lucruri pe care nu le știați până acum 

– Ambii părinți ai lui Katy sunt evangheliști, iar acest aspect a influențat puternic asupra creșterii ei. Katy a recunoscut, în câteva interviuri, că menține o conexiune strânsă cu divinitatea și că se încrede în puterea divină.

– Numele care i s-a pus vedetei la naștere este Katheryn Elizabeth Hudson. A luat numele scenic de Katy Perry pentru a se distnge de actrița Kate Hudson. S-a bucurat de succes muzical chiar de la vârsta de 17 ani, când a semnat primul contract cu un producător.

– Katy Perry este foarte legată de cărți și de tot ce înseamnă scris, copilăria ei fiind bogată în lecturi. Vedeta mărturisește că părinții ei îi citeau Biblia seara, în loc de povești, chiar înainte de somn. Pentru că i se citea în pat, în prezent, cântăreața cu cele mai mari venituri din showbiz recunoaște că citește cu greu fără ca să adoarmă.

– În afară de faptul că este cea mai bine plătită celebritate din lumea muzicii, Katy Perry mai este și vedetă în rețeaua Twitter. Aceasta este urmărită, în această rețea, de peste 77 de milioane de internauți. Anul trecut, a primit chiar și o distrincție din partea Guinness Records, în acest sens. Într-unul din interviurile anterioare, Katy a recunoscut că a învățat să stăpânească „dragonul Social Media”.

Foto: kwallpapers.com

Citește și: Cine dintre vedetele din lumea muzicii a câștigat cei mai mulți bani în 2015

Distribuie articolul: