Familia organizatoarei de nunți s-a mărit cu încă un membru. Pe 17 august, Liudmila Belostecinic și soțul său, Oleg Bobea, au devenit părinți pentru a treia oară. 

Liudmila Belostecinic, vizitată de barză!

Ziua de 17 august este marcată cu roșu în calendarul wedding planner-ului. Nu pentru că ar avea de organizat o sărbătoare străină, ci pentru că este o sărbătoare frumoasă pentru familia ei. În după-amiaza zilei de sâmbătă, mai exact în jurul orei 15:00, Liudmila Belostecinic a adus pe lume o fetiță.

„Cea mai prețioasă brățară o poartă astăzi EA! Cea care a mi-a oferit cel mai onorific titlu de „MAMĂ LA PUTEREA A TREIA…”. A venit pe lume atât de frumos, exact ca un înger…
Un înger ce mi-a luminat chipul de la prima privire spre ea…”, și-a împărtășit fericirea cu prietenii virtuali, Liudmila. Deși nu a dezvăluit ce nume a ales pentru micuță, aceasta a publicat prima fotografie cu bebelușul.

Moderatoarea a dezvăluit pentru EA.md,că are deja stabilit un program pentru luna septembrie, evenimentele o așteaptă, așa că își va relua activitatea cât se poate de curând. Iată așa mămică harnică și cu puteri „supranaturale” este.

Wedding planner-ul mai are, împreună cu soțul ei, doi copii: un băiat și o fată.

Sursa: Facebook.com