Lilia Ojovan este o mămică foarte activă, căreia îi reușește de minune să îmbine atât viața de familie cât și activitatea profesională. Nu își neglijează deloc atribuțiile de mamă și ține la sănătatea copilelor ei, drept urmare a decis să le alăpteze natural în primul an de viață.

La câteva zile după ce a născut, Lilu a revenit pe micile ecrane! (Video)

„Nu credeam că o ființă e în stare să simtă atâta dragoste … Pierzându-te în adâncimea ochilor din brațe, găsești sensul existenței. De a trăi, dăruind iubire.#Lilu#Teia#lovingmom #breasfeeding”, a scris Lilia Ojovan pe o rețea de socializare.

Lilu, la muncă alături de micuța Teia. Cele două au venit în inspecție la emisiunea Deșteptarea

Lilu alăptare

Amintim că și în cazul primului copil, jurnalista a decis să își împartă experiența alăptării și cu alte mămici.Nu vreau să răstorn munţii, să bat recorduri, vreau pur şi simplu să pot fi cât mai mult timp lângă ea. Copiii au nevoie de mama lor alături. Atunci când o alăptez, o îmbrăţişez, mă încolăcesc în jurul ei şi facem un ghemulţ uman, mă acoperă un val de tandreţe infinită. Atunci simt fiecare por al ei, cum respiră, simt cum căldura noastră se cuprinde şi se transformă  în dragoste pură.”

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: