O zi petrecută cu familia în sânul naturii într-un cadru de poveste s-a transformat pentru Lilu în câteva ore de muncă și chiar indignare. 

Prezentatoarea împreună cu soțul și fetițele sale au plecat ieri la Saharna și au vrut să ajungă la cascadă – un loc ferit și superb. Din păcate frumusețea locului a fost știrbită de indiferența oamenilor, care au lăsat multe deșeuri după ei.

„Atât de idilic acest loc și atât de dezamăgită de oamenii care au ajuns înaintea noastră acolo. Atâta mizerie, sticle de plastic aruncate, ambalaje de la tot felul de prostii pline de chimii, conserve. Mi s-a făcut scârbă de oamenii, care vin să se bucure de frumos și lasă în urma mizerie… ce ei sunt de fapt. Cum de naiba, să târâi acolo greu poți … dar când golești nu poți strânge după tine?”, scris jurnalista pe pagina sa de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Atât de liniștitor sunetul apei, un masaj al creierului meu obosit și enervat. Soarele abia străpungea cu razele sale desișul copacilor. Fără conectare la internet… momentul conectării cu naturii. Atât de idilic acest loc și atât de dezamagita de oamenii care au ajuns înaintea noastră acolo. (Poza 2) 😢Atâta mizerie, sticle de plastic aruncate, ambalaje de la tot felul de prostii pline de chimii, conserve. Mi s-a făcut scârbă de oamenii, care vin sa se bucure de frumos și lasă in urma mizerie… ce ei sunt de fapt😡. Cum de naiba, sa târii acolo greu poți … dar când golesti nu poți strânge după tine? După ce am savurat frumusețea locului am curățit zona de sticlele de plastic. Nu aveam la noi decât un rucsac (nu folosim pungi de plastic) in el am “cules” ignoranța și prostia altora. Am spălat și răsucit peturile ca sa încapă cât mai multe. Rugăminte – când mai mergeți prin locuri frumoase – strângeți după altii, fiți voi Oameni dacă ei au uitat🙏🏻🙏🏻🙏🏻 #liluojovan #waterfall #outfitinspiration @zoutlet_chisinau dress #descoperamoldova #saharna

A post shared by Lilu.ojovan (@lilu.ojovan) on

Lilu a fost supărată și mirată de comportamentul indiferent al unor oameni și după ce s-au odihnit au decis să facă curat în zonă.

Gestul prezentatoarei a fost apreciat de mii internauți.

Citește și: De Ziua Mediului, Lilu ne spune cum a fost apreciată și criticată pentru campaniile sale: „Nu există prea mult eco!”

Sursa foto: Instagram.com 

Distribuie articolul: