Are milioane de fani în toată lumea, iar acum interpreta, ne va bucura pentru a patra oară cântând pentru moldoveni, la Chișinău! Iată când va avea oc concertul.

Lara Fabian revine în Moldova, în cadrul turneului aniversar „50” World Tour. Interpreta belgiană ne onorează cu un nou concert, pe care îl va susține pe scena Palatului Național.

Despre acest lucru anunță organizatorii concursului, compania BiscConcert, pe pagina de facebook:

„Lara Fabian se întoarce la Chișinău cu un show special, prin care sărbătorește aniversarea sa de 50 de ani, alături de fanii săi.

Alăturați-vă acestui eveniment unic, pentru a sărbători cariera unei artiste incomparabile, considerată a fi una dintre cele mai frumoase voci ale muzicii contemporane pop și chanson.

Evenimentul din Moldova face parte din cadrul turneului internațional grandios. În cadrul concertului vor fi prezentate celebrele compoziții clasice ale cântăreței în franceză, engleză și în alte limbi”

„Cunoscută pentru prestația sa unică de hituri mondiale precum „Je suis malade”, „Caruso”, „Je t’aime”, „Adagio” și „I will love again”, Lara Fabian se consideră nu doar o cântăreață, ci o poetă de excepție deoarece ea însuși scrie textele pentru melodiile sale. Fanii ei spun: ”ea este femeia care cântă cel mai bine despre dragoste. Chiar și la repetiții în fața unei săli goale, Lara trăiește din nou fiecare melodie.”, dezvăluie organizatorul evenimentului.

Turneul artistei va începe în America de Nord în septembrie 2019 și va include orașe importante precum Montreal, New York, Los Angeles, Chicago, San Francisco, Paris, Londra, Bruxelles, etc.

Lara Fabian va susține un concert la Chișinău, pe data de 16 martie 2020, pe scena Palatului Național, iar prețul biletelor și mai multe detalii vor fi făcute publice în timpul apropiat, de către organizator.

Lara Fabian a mai susținut trei concerte la Chișinău, în anii 2010, 2012 și 2016.

Sursa: Facebook.com