Vedeta americană a zburat peste ocean pentru a face un pas important. Kim Kardashian a călătorit în Armenia special pentru a-i boteza pe cei trei copii, Saint, Chicago și Psalm, Kanye West lipsind însă de la acest moment important.

Kim Kardashian a călătorit în Armenia special pentru a-i boteza pe trei dintre copiii săi, Saint, Chicago și Psalm. De data aceasta Kanye West nu a fost prezent la eveniment, în călătorie Kim fiind însoțită doar de sora ei, Kourtney Kardashian și de cei trei copii, Mason, Reign și Penelope Disick.

Tatăl lui Kim și al lui Kourtney, Robert Kardashian, era de origine armeană și în ultimii ani fiicele lui au încercat să descopere mai multe despre moștenirea lor.

Kim Kardashian a ajuns în capitala Armeniei, Yerevan și, potrivit People, copiii ei au fost botezați la Catedrala Etchmiadzin în Vagharshapat. Potrivit unei surse citate de publicație, doar Saint, Chicago și Psalm au fost botezați acum, North fiind botezată în Ierusalim în 2015, iar Kourtney și copiii ei doar au asistat la ceremonie.

Fanii au surprins mai multe imagini cu Kim și Kourtney alături de copii în timp ce mergeau spre ceremonie. Se pare că cele două au stat alături în apropierea capitalei în această perioadă, însă soțul lui Kim, Kanye, nu a fost prezent în această călătorie.

Kim Kardashian a anunțat pe Instagram în urmă cu trei zile că urmează să plece în Armenia, ea postând o imagine mai veche alături de sora ei, Kourtney.

Distribuie articolul: