I-a lăsat pe toți mască atunci când a postat pe contul ei de Facebook o poză în care apare într-o rochie de mireasă. Toți au sărit cu presupuneri, întrebări și o groază de complimente despre cât de bine arată. Pe noi ne macină totuși curiozitatea: e vorba despre un nou proiect în viața profesională sau în cea personală?

„Știam că mă vei găsi cândva…”, a scris artista cu referire la poza postată și a lăsat punctele de suspensie pentru urmăritorii săi. Katy apare într-o rochie de mireasă de un alb imaculat, care-i lasă spatele dezgolit și mult mister în privire.

Contactată de revista noastră, interpreta nu a dorit să comenteze nicicum la subiect, rugându-ne să o urmărim și în continuare. Nu se știe deci, pune la care un nou proiect artistic sau poate ține în secret un eveniment care urmează în viața sa… Așteptăm și vom vedea.

Observăm însă că lui Katy Rain i se potrivesc de minune ținutele albe sau „all white” și nu ezită să opteze pentru ele în diverse contexte: invitată la emisiuni tv, în concerte sau la ședințe foto tematice. Admirați-o și voi, iar noi promitem să vă ținem la curent cu tot ce va realiza artista.

Foto: facebook.com, Alex Morgoci.