Interpreta Kătălina Rusu a născut recent primul ei copil. Proaspăta mămică și proaspătul tătic sunt foarte fericiți că au devenit părinți. Artista a ieșit ieri din maternitate și a fost întâmpinată de soțul său și buneii fetiței. 

Cuplul a ales un nume deosebit primului lor copil: Melissa. 

„Welcome to the world our princess Melissa, 31.01.2020. E dragoste la prima vedere și pentru toată viața! De ce acum și nu mai târziu, așa a vrut bunul Dumnezeu, iar eu am încercat din răsputeri sa fiu puternică, pentru ea, pentru noi, iar ceea ce s-a întâmplat este o adevărată minune, ne-a cucerit din prima și ne-a făcut mai fericiți ca niciodată. Nu credeam că mai încape fericire în viața unui om, dar fericirea este în zâmbetul ei, în ochii ei și în dragostea care ne unește pe toți trei. Suntem binecuvântați.

 Dragii mei prieteni, vreau din suflet să vă mulțumesc pentru felicitări și urări de bine, neaparat o să vă răspund cu mare drag. Experiența de tânăra mămică, m-a făcut să lipsesc puțin de pe rețelele de socializare și nu doar, însă sincer nu mă satur să o tot privesc, să o sărut și să-i zic cât de mult o iubesc”, a scris Kătălina pe pagina sa de facebook.

Echipa EA.md trasminte felicitări părinților. Să vă crească Melissa sănătoasă! 

 

Distribuie articolul: