La sfârșitul lunii februarie, vă anunțam despre ineditul concert de Jazz, organizat la Chișinău de întreaga echipă Jazz’n Chișinău. Precedenta ediție a unit muzica și pictura într-o simbioză perfectă. La început de decembrie, organizatorii anunță un nou concert, care va avea loc chiar la mijlocul săptămânii viitoare, tot la Filarmonica Națională. Vocalista Silvia Allegro ne-a mărturisit mai multe detalii despre concert.

„Echipa Jazz’n Chișinău revine cu un nou concert în această lună, pentru toți iubitorii de Jazz. Fiind deja la ediția a treia, concertul are un logo propriu-zis, care a fost creat în timpul concertului precedent, când pictorul Ion Mocanu a pictat pe scenă, în timp real, alături de muzicieni.

Genericul acestui concert este „Între Lumină și Întuneric”.

De data aceasta, echipa condusă de Valeriu Culea, liderul proiectului, își propune să interpreteze mai mult pe compoziții vocale proprii.

Pe scena concertului va apărea și o nouă solistă – Victoria Peșterean, completată de Dmitry Sergeev la saxofon, Nikita Morozov – chitară bass, Dan Brumă – la chitară, Serghei Petrenko – tobe și Silvia Allegro – voce.

Evenimentul va avea loc la Filarmonica Națională, miercuri, pe 16 Decembrie, la ora 18.00. Biletele se vând la casa Filarmonicii și iticket.md”, ne-a mărturisit Silvia Allegro.

Foto: Ellene Mocrii

Distribuie articolul: