Ionel Istrati are o agendă încărcată, este foarte activ pe rețelele sociale, iar fanii pur și simplu îl adoră. Artistul le satisface zilnic curiozitatea și distribuie fotografii sau filmulețe video pe rețelele sociale.

În cea mai recentă imagine, care a apărut pe rețelele sociale, Ionel Istrati apare gol-goluț, în coteț, alergând după găini și jucându-se. Este o poza din copilărie, pe când Ionel avea aproximativ un anișor. Ghiduș și hiper activ așa cum îi stă în fire oricărui copil, artistul descoperea lumea zilnic, petrecând cele mai frumoase momente din viața sa.

Fotografia a fost realizată la locul de baștină al interpretului. Este vorba despre  satul Țibulăuca, raionul Dubăsari, acolo unde Ionel a savurat la maxim primii ani din viața sa.

Ionel Istrati își iubește ca ochii din cap părinții și buneii, care din păcate nu mai sunt în viață. Din fragedă copilărie a descoperit un dar deosebit în arta muzicală şi anume vocea sa cu care a reușit să cucerească inimile miilor de fani

Citește și: O melodie din repertoriul lui Ionel Istrati, interpretată la deschiderea concertului trupei Ruki Vverh! Care a fost reacția artistului (Video)

Distribuie articolul: