Cea de-a doua zi de la Moldova Fashion Days ne-a surprins cu ținute de-a dreptul inedite semnate de designerii brandului „My Revival”. Echipa de creaţie au jonglat cu stilurile clasice, grunge, sport, influențe boho și street style. Rezultatul? O explozie de energie pozitivă transpusă în ținute ce trebuie să le ai în garderoba ta.

Gama cromatică dominantă e compusă din galben muștar, gri, tonuri de albatru și verde. Ținutele cuminți surprind prin accesorii sau elemente ce trezesc un spirit rebel și gata să cucerească printr-un stil aparte. Gegicele matlasate asortate cu fesuri purtate lejer, jampiere cu rochii cuminți sau paltoane scurte ce vin în ținute cu influențe sport au completat colecția cu vibe urban de la acest fashion show.

Spiritul liber și rebel și-a lăsat amprenta în ținute prin stofe îndrăznețe, imprimeuri ce revin în forță în tendințele iernii 2018 -2019 ( aici vorbim de carouri sau chiar printul floral).

E dedicată persoanelor ce nu sunt adeptele tiparelor și a rutinei, ce doresc să cucerească prin nonconformism și o doză bună de stil.

Colecția poate fi probată în rețeaua de magazine Tricon și My Revival din Chișinău, Cahul și Bălți.

Chișinău: bd. Ștefan cel Mare 130, (colt cu str. Eminescu)

                 Bd. Moscovei, 2

                 Bd. Dacia, 30/1

                CC „Zorile”, Et. 2. Calea Ieșilor, 8

Bălți: str Independenței, 37

Cahul: str. Ștefan cel Mare, 20

Facebook.com/Tricon.Revival

P