Povestea de dragoste de mai jos merită cu siguranță titlul de cea mai emoționantă relație de iubire din 2015. În spatele ei, se ascund doi îndrăgostiți separați de distanță, care își manifestă iubirea într-un fel absolut deosebit. Chiar dacă rețelele sociale nu sunt mereu un instrument care îmbunătățesc relația de cuplu, acești îndrăgostiți comunică într-un mod cu totul aparte.

Danbi Shin și Seok Li sunt doi îndrăgostiți separați de fusuri orare diferite, dar conectați la aceeași rețea globală: de internet. Dacă Shin locuiește la New York, Li locuiește în Seul, Coreea de Sud.

Miile de kilometri dintre ei și cele 14 ore de zbor distanță i-au motivat să comunice într-un mod aparte: prin fotografii artistice. Proiectul pe care l-au lansat pe rețelele sociale a fost denumit „Half & Half” și ilustrează colaje foto în care o jumătate de fotografie o completează pe cealaltă. În același timp, fiecare dintre jumătățile de fotografii sunt realizate în diferite colțuri ale planetei.

Cei care cred că relația lor se va încheia în curând, trebuie să stea liniștiți: Shin și Li și-au luat angajamentul unei relații la distanță. Secretul relației lor se ascunde în creativitae și artă ori, altfel vorbind – prin colaje fermecătoare. Tinerii fixează prin chat-uri video diverse fotografii, apoi le unesc în colaje, jumătățile trădând stiluri de viață și destinații diferite.

Proiectul lor, înregistrat pe Instagram cu numele @shinliart a adunat deja peste 128 de mii de follow-eri.

2

Foto: instagram.com/shinliart

Distribuie articolul: