Interpretul Igor Strib, afișează mai rar latura personală a vieții sale în mediul online. Totuși, acesta a decis să facă o excepție. Artistul i-a delectat pe internauți cu o fotografie în care apare alături de fiica lui.

Recent, fostul solist al formației „Akord” a  postat o fotografie alături de fetița lui. Artistul a distribuit-o atât pe pagina lui de Facebook, cât și pe cea de Instagram. În contextul în care Igor preferă să-și țină viața de familie departe de ochii curioșilor acest moment nu a avut cum să nu atragă atenția internauților.

„Priviți doar înainte! Mai ales când familia privește cu tine!!! ❤️”, a scris Igor alături de fotografie.

Internauții au lăsat sute de aprecieri la postarea lui Igor, și cuvinte frumoase atât în adresa fetiței, cât și în adresa lui Igor.

„Să fie sănătoasă și să-ți calce pe urme!!”, „Felicitări tăticuțu și întregii familii, creșteți sănătoși„Câtă gingășie… dragoste… armonie…”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate la imaginea publicată de Igor.

Amintim că interpretul Igor Strib, acum își dezvoltă cariera muzicală pe cont propriu, iar într-un interviu acordat pentru EA.md, acesta a vorbit despre cum de la Igor Strbițchi a trecut la Igor Strib, despre dezvoltarea carierei solo, dar și despre stabilirea lui la București.

Sursa foto: Facebook

Distribuie articolul: