Îndrăgitul interpret își serbează azi ziua de naștere și cu această ocazie a dorit să publice o fotografie cu una dintre cele mai iubite ființe din viața sa, fiica Luiza. Cei doi sunt născuți la 6 zile distanță și sunt în aceeași zodie. Artistul spune că nu crede că asta este întâmplător. 

În ultimul timp Igor publică tot mai multe fotografii cu fetița sa, dar nicio fotografie cu soția sa. Aceasta este prima fotografie în care vedem clar chipul Luizei.

Iată ce mărturisire emoționantă a făcut artistul pe rețelele sociale.

„Doar 6 zile diferența între zilele noastre de naștere. Suntem sub același semn zodiacal și nu cred că e întâmplator. Ceea ce vedeți în această poză este cel mai mare cadou din viața mea. Nu există explicație la aceasta stare.

Fericirea vine din interior!

Fericirea e atunci când iubești și ești iubit!

Fericirea e atunci când te trezești dimineața și familia îți zâmbeste!

Fericirea e atunci când te ocupi cu ceea ce îți place!

Fericirea e atunci când ești sănătos și puternic!

Fericirea e atunci când trăiești!

Îmi place cum sună asta: „E bine să trăiești acolo unde gândurile tale sunt împăcate și echilibrate. Vreau să mulțumesc din suflet familiei mele și oamenilor dragi pe care-i iubesc foarte mult. Susținerea și dragostea voastră îmi dă puteri și încredere în realizările mele.”

Citește și: Zi specială pentru Igor Stribițki: „Sunt ferm convins că e talismanul vieții mele”. Fetița artistului, Luiza, împlinește un anișor (Foto)

Distribuie articolul: