Este ultima săptămână a sezonului Berbec 2020, Soarele va fi în cuadratura cu Pluto și Jupiter în Capricorn și va fi un teritoriu mai dur de navigat. Recent, SuperLuna plină în Balanță a pus lumina pe unele dileme în relații, deci ne-am dat seama că nimic nu iese dacă celălalt nu e dispus să vină spre tine parcurgând porțiunea lui de drum. Care îți sunt însă limitele? Pot apărea lupte de putere și conspirații, fiind vorba de bătălii mai mult de morală și principiu. Mercur este în directul Berbec și vine să salveze situațiile iar la final Soarele intră în Taur și aruncă cu o pătură pe acel foc puternic. Iată cum influențează fiecare zodie în parte, potrivit sfatulpărinților.ro.

Berbec

În viața personală lucrurile se află pe calea cea bună. Încet, încet relația de cuplu își regăsește echilibrul și multe dintre probleme sunt rezolvate. Te apropii mai mult de partener și va împărtășiți cele mai profunde gânduri și griji. Așa nu doar că vă veți simți mai bine, însă și legăturile dintre voi se întăresc. Dacă ești singur, poate ai șansa de a aborda o persoană din cercul profesional și să începeți o frumoasă poveste romantică. Este, recomandat totuși, să acționezi cu discreție.

Taur

Trebuie să fii mai comunicativ în viața personală astfel încât partenerul să-ți poată înțelege problemele și grijile legate relația voastră. Așa te poate ajuta să ieși la liman, să nu rămâi blocat în energia negativă a nesiguranței. Evită rigiditatea și vei vedea cum se îmbunătățesc lucrurile între voi. Spre finalul săptămânii, planetele favorizează atmosfera ideală pentru a va apropia mai mult unul de celălalt. Ești singur? Ar trebui să schimbi modul în care vezi lucrurile. Alege optimismul și colorează-ți viața și lucrurile vor merge în direcția visată.

Gemeni

Viața personală trece printr-o perioadă fluctuantă din punct de vedere emoțional. Pe de o parte, vrei să lămurești lucrurile, să rezolvi toate problemele din cuplu și, pe de altă parte, să petreci timp de calitate în compania jumătății tale. Nu forța nimic: fii cât se poate de romantic și de calm în timpul acest săptămâni și mai ales la finalul său. Dacă nu ți-ai găsit încă sufletul pereche, poți încerca să-ți faci cunoștințe noi în mediul online. Printre aceștia s-ar putea să se afle și persoană pe care o aștepți de atât de multă vreme.

Rac

În viața amoroasă, ar trebui să ții ochii deschiși și să tratezi mai serios problemele de cuplu care vă preocupă pe amândoi. Partenerul se plage adesea de atitudinea ta, iar tu nu ar trebui să îl ignori. Dacă continui să rămâi indiferent, între voi doi se va crea o adevărată prăpastie pe care nu o veți mai putea depăși vreodată. Ești singur? Lasă nesiguranța deoparte și implică-te în activități care îți permit să cunoșți oameni noi, care au interese asemănătoare cu ale tale.

Leu

Simți nevoia să te concentrezi mai mult pe viața ta amoroasă, să te reconectezi cu partenerul de cuplu, să pui mai mult accent pe creșterea armoniei și intimității dintre voi. Atmosfera romantică va crea cadrul perfect să puneți la punct aspecte care va nemultumeau și să puteți clădi împreună o bază solidă a relației. Dacă ești singur, nu fii dezamăgit. Vei avea oportunități nenumărate după ce va trece această perioada tulbure pentru toată lumea.

Fecioara

Nu te lasă perturbat de chestiunile profesionale și să ajungi să-ți neglijezi partenerul. Fă-ți timp pentru el și pentru relația voastră. Creează o dispoziție frumoasă și romantică, astfel încât să elimini orice decalaj care va blochează relația. Dacă ești singur, nu îți pierde energia cu cineva care nu este demn de așteptările tale. Va apărea în viață ta cineva care să fie potrivit pentru tine. Trebuie doar să ai răbdare.

Balanță

Săptămâna aceasta abordează problemele în relație cu delicatețe. Nu trebuie să fii certăreț, doar ca să-ți hrănești egoul. Poți face și câteva compromisuri, în caz contrar, nu se anunță vești prea bune în cuplu. Dacă ești singur, fii prudent când vine vorba de lucrurile pe care le auzi. Mulți își iau angajamente pe care nu vor vrea nicio intenție să le respecte.

Scorpion

Vei găsi în brațele partenului liniștea care să te energizeze. Deschide-te față de partenerul de cuplu, vorbește deschis despre ce te deranjează și vei vedea cum lucrurile se aranjează și totul întră pe un făgaș normal și natural. Dacă ești singur, aranjează-ți prioritățile și pe urmă vei ști ce ai de făcut!

Săgetător

O săptămână în care ai face bine să te deschizi în fața partenerului de cuplu, să vorbești despre lucrurile care te frământă, indiferent de domeniul în care acestea se înscriu. Poți fi confuz, dar vei vedea cum ceața se ridică. Dacă ești singur, te poți simți obosit de toată această situație. Nu dispera, însă. Vor veni și vremuri mai bune.

Capricorn

Fă acele mutări care îți vor face relația de cuplu să înflorească. Nu îți mai neglija partenerul! Arată-i cât de mult îl iubești, cât de mult înseamnă pentru tine. Sparge gheața acum, înainte ca lucrurile să devină ireparabile! Dacă ești singur, poți încerca socializarea online. Planetele oferă o conjuncura favorabilă găsirii unei noi pasiuni.

Vărsător

Viața amoroasă este departe de idealul visat de tine. Totuși, nu este nevoie să te îndoiești, ori să îți închipui tot felul de absurdități. Renunță la astfel de gânduri și petrece mai mult timp alături de persoană iubită. Dacă ești singur, nu-ți irosi timpul și energia cu flirturi inutile care îți vor provoca doar frustrări.

Pești

Partenerul are nevoie de atenția ta. Are nevoie să fii aproape de el, într-o manieră mai substanțială. Fă tot ce depinde de tine pentru a-l sprijini. Amintește-ți că trebuie să ai armonie în relație, iar acest lucru se va reflecta și în celelalte zone ale vieții tale. Dacă ești singur, nu te ascunde în carapacea proprie. Vei rata oportunitatea de a cunoaște oameni noi: poate că unul dintre aceștia s-ar putea dovedi a fi sufletul tău pereche.

Sursa: Sfatulpărinților.ro

Foto: Pexels.com

Distribuie articolul: