E sărbătoarea ei preferată din an, aşa că se pregăteşte intens de party. Heidi Klum, căci despre ea e vorba, e supranumită “regina costumelor de Halloween” şi organizează cele mai tari petreceri tematice. Anul acesta, fanii abia aşteaptă să vadă cu ce o să-i surprindă blondina. Topmodelul a fost fotografiat recent cu un cărucior imens de cumpărături pentru Halloween.

E octombrie aşa că Heidi Klum a dat iama în magazine ca să caute cele mai tari costume şi decoraţiuni de Halloween, scrie okmagazine.ro.

Topmodelul a fost fotografiat în timp ce ieşea dintr-un centru comercial din cartierul Los Feliz, Los Angeles, cu un cărucior imens de cumpărături, scrie Daily Mail.

 

Nu a făcut piaţa, ci l-a umplut cu baloane, scheleţi, măşti înfricoşătoare şi alte decoraţiuni pentru noaptea de Halloween.

 

Iată cele mai spectaculoase costume alese de fotomodel în ultimii ani:

A fost Jessica Rabbit, Cleopatra, zeiţa Kali, Robocop şi s-a costumat chiar şi-n cadavru. Ce-i drept, la transformările sale lucrează o armată de oameni şi costurile sunt cu siguranţă exorbitante. Fanii sunt nerăbdătorii să vadă cu ce se va costuma Heidi anul acesta.

Sursa foto: Google.com

Vezi și: Ea are 45 ani, el 28 și se iubesc nebunește. Heidi Klum și Tom Kaulitz surprinși în ipostaze tandre sub duș (Foto)

Distribuie articolul: