Aventurile Getei continuă, dar de această dată pe malul mării, în regiunea Calabria, Italia. Acolo a făcut cunoștință cu un tânăr chipeș și dusă de val, a cochetat cu el continuu până l-a cucerit! Cine este italianul și unde e Ghena? 

Emilian Crețu se află într-o vacanță de vară binemeritată în sudul Italiei. Și, deși, a lăsat toate grijile acasă, umorul îl „urmărește” peste tot! Cel mai recent filmuleț postat de acesta pe pagina Da, Sunt Român, te va face să o descoperi pe #Getafromdilamoldova într-o nouă postură. Cucerită de frumusețea unui italian, tânăr, chipeș și semi dezbrăcat, aceasta aproape că a uitat de Ghena! Ba mai mult, a sperat ca iubitul ei imaginar să se „înece” în mare, pentru că ea, fiind o femeie fidelă, altfel nu poate!

Până și italianul a rămas cucerit. Umberto Leonardo Lentini este un tip pasionat de modă și călătorii și este foarte popular în mediul online. Acesta le-a dezvăluit urmăritorilor săi cine este și de unde vine Emilian Crețu. Umberto a mai adăugat: „Geta a hotărât că iubitul ei imaginar s-a înecat în mare și că sa îndrăgostit de nebunie cu un italian care sa întâlnit pe plajă. Oh da … din păcate, italianul sunt eu…”

În doar câteva ore de la postare, Emilian Crețu a strâns mii de vizualizări, distribuiri și comentarii. Merită să vezi și tu!

 Sursa: Facebook.com