StarNet s-a alăturat luptei împotriva virusului COVID-19 și a oferit oamenilor bravi de la Spitalul Republican „Timofei Moșneaga” 500 de kg de mere și apă potabilă. Reprezentanții companiei sunt de părerea că, acum, mai mult decât oricând, ceea de ce are nevoie omenirea este o doză bună de optimism și multe emoții pozitive.

Aceștia au schimbat ținuta business pe costume de protecție și au făcut o vizită celor care se află pe prima linie de luptă pentru viața și sănătatea noastră. 

„StarNet ia în serios amenințarea pe care o prezintă această pandemie, atât din punct de vedere uman, cât și din perspectiva businessului. Iată de ce, această acțiune de caritate este mai mult decât o donație. Este un suport moral atât de necesar în asemenea momente și gest de solidaritate față de producătorii locali, care se confruntă acum cu o situație de criză economică”, spun reprezentanții companiei. 

Această inițiativă frumoasă nu este unică de felul său pentru StarNet, care a fost prima companie din domeniul telecomunicațiilor ce a oferit gratuit grila TV premium tuturor abonaților săi de televiziune digitală. De asemenea, reprezentanții concernului spun că sunt conștienți de rolul strategic pe care îl au în procesul de asigurare a comunicațiilor cu cei dragi şi în interes de serviciu. O mare parte dintre angajați își continuă activitatea pe teren, pentru ca fiecare cetățean să aibă acces la informații, divertisment și conexiune cu lumea exterioară din condiții casnice. 

Fiind ferm convinși că doar „Împreună trecem prin toate”, reprezentanții companiei speră că și alți agenți economici le vor urma exemplul și îi îndeamnă pe toți să acționeze responsabil pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19. 

P

Distribuie articolul: