Sărbătoare mare în familia Jasminei Shor. Fiul mai mare, din prima căsnicie a artistei împlinește astăzi frumoasa vârstă de 21 de ani. 

Jasmin Shor are astăzi o mare bucurie. Soția primarului orașului Orhei își sărbătorește astăzi fiul din prima căsnicie, care împlinește 21 de ani. Interpreta și-a felicitat feciorul printr-un mesaj emoționant pe rețelele de socializare publicând în același timp și poze cu acesta.

„Feciorul este o binecuvântare de la cer, iar eu niciodată nu voi înceta să fiu recunoscătoare pentru că acum 21 de ani tu ai apărut în viața mea. Dragostea mea este fiul meu! Prieten adevărat și la bine și la rău, umărul puternic și speranța mea, fiul meu cel drag, te felicit cu ziua de naștere dragul meu Mișa!”, a scris Jasmin.

Mihail Semenduev este fiul lui Jasmin și a fostului său soț și manager, Veaceslav Semenduev, de care a divorțat cu mare scandal, după ce acesta ar fi agresat-o fizic, în 2006.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Jasmin Shor a publicat imagini de colecție cu familia sa: „Prețuiți ce aveți pentru că unele greșeli creează rupturi care nu pot fi reparate.” (VIDEO)

Distribuie articolul: