Oficializarea relației cu producătorul Konstantin Meladze a făcut-o pe Vera Brejneva să absenteze de la un eveniment important, de acum 11 zile. Vera a lipsit de la Balul Debutantelor - eveniment organizat anual de Tatler la Moscova, acolo unde a fost nevoită să meargă cu bunica sa. Ce spune Sonia despre actualele priorități ale mamei, vedeți mai jos.

Sonia și-a exprimat emoțiile legate de lipsa mamei într-o postare pe care a făcut-o în rețeaua Ask.fm:

„Fiecare fată visează ca în cele mai importante momente ale vieții, să-și aibă alături mama.

Acum un an, când mi-a venit scrisoarea de invitație la Bal, mama mi-a promis că va fi cu mine. Dar timpul trece și totul se schimbă. Mama nu a putut fi alături de mine și eu am acceptat acest lucru. Desigur, m-am obișnuit încă din copilărie că mama nu este cu mine, că nu venea după mine la grădiniță, că nu a mers cu mine la școală în clasa I. Dar atunci, la urma urmei, nu mi-a promis nimic.

avatar (1)

Acum am crescut și m-am obișnuit să fiu singură cu bunica. Am învățat, chiar, să-i explic totul Sarei, surorii mai mici, dar…

Nu știu de ce, a fost supărător ca prima oară, mama să nu fie alături de mine. Am așteptat atât de mult acel moment: un an întreg. Am vrut, chiar, să renunța la participarea mea, însă în ultimul moment a zburat la mine bunica și eu am decis să particip de dragul ei. Este un om scump pentru mine, care mă susține în toate, mereu.

avatar

Acum înțeleg că nu trebuia să plâng și să-i stric dispoziția mamei și bunicii.

Îmi iubesc mama din tot sufletul. E cea mai bună. Și chiar dacă este departe de mine, cu gândul suntem mereu împreună. Știu că parcurge o perioadă importantă din viața ei.”

avatar (2)

Foto: Ask.fm

 

Distribuie articolul: