După mai multe căsătorii eșuate, actrița americană Eva Longoria pare să-și găsit, în sfârșit, sufletul pereche! Vedeta de 40 de ani le-a împărtășit fanilor săi că a fost cerută în căsătorie și că totul s-a întâmplat într-o atmosferă absolut specială!

În timpul unei vacanțe petrecute împreună cu iubitul său în Dubai, Eva Longoria a trăit cel mai așteptat moment din ultima perioadă. Vedeta din „Neveste Disperate” s-a logodit în pustiu și a mărturisit acest lucru pe contul său de Instagram.

Wouldn’t be the #Dubai desert without the camels!

A photo posted by Eva Longoria (@evalongoria) on

Ummm, asta s-a întâmplat”, a comunicat îndrăgostita, în descrierea unei fotografii care o afișează cu inelul de logodnă pe deget. În poză, Eva apare sărutându-l pasional pe alesul inimii ei, nimeni altul decât Jose Antonio Baston.

Ummmm so this happened….#Engaged #Dubai #Happiness

A photo posted by Eva Longoria (@evalongoria) on

Cine este Jose Antonio Baston?

Dacă Eva are 40 de ani, atunci logodnicul ei este cu 7 ani mai mare și este om de afaceri. Jose și Eva sunt împreună deja de doi ani și au decis abia recent să-șu unească destinele.

Baston este președintele „Televisa” –  cel mai mare brand media din industria divertismentului din America Latină.

Cei doi au mai călătorit împreună și în cadrul Global Gift Foundation, care are drept scop crearea unor condiții de viață mai bune pentru femei, copii și familiile aflate în dificultate.

Foto: Instagram, latino.foxnews.com

Distribuie articolul: