La mai puțin de o săptămână de când povestea lui „Romeo și Julieta” din Rusia a devenit cunoscută în întreg spațiul CSI, copiii, împreună cu părinții lor, au fost invitați la emisiunea lui Andrei Malahov. Minorii de 13 și respectiv 10 ani au dezvăluit cum s-au cunoscut, ce-și doresc pe viitor, dar și cum a reacționat societatea la cele întâmplate.

Dasha și Vanya nu se mai ascund de presă, iar statutul lor de pe rețelele sociale spune că sunt într-o relație de concubinaj. Sunt împreună de mai bine de un an și urmează să devină părinți la doar 13 și 10 ani. Acest lucru pare imposibil, dar oricât de șocant ar fi, este adevărat. Părinții lor au acceptat invitația lui Andrei Malahov și, împreună cu odraslele lor, au devenit „eroii” emisiunii pe care acesta o moderează.

Copiii au dezvăluit că deși sunt de mai bine de un an împreună, abia recent, relația lor a încetat să fie platonică.

„Știam că el și Dasha prietenesc de mult timp. Vanya nici până acum n-a înțeles ce s-a întâmplat. Este încă un copil. Ne-a povestit că el și Dasha au venit la noi acasă și fata i-a propus, iar el a acceptat. Au făcut-o o singură dată și atât”, a dezvăluit Galina, mama băiatului.

La început, minorii au ținut în secret sarcina, dar imediat ce au înțeles gravitatea situației au povestit totul părinților. Deși familiile acestora s-au unit pentru a-și proteja copiii și relația pe care o au, unii experți afirmă că Ivan nu poate fi tatăl fătului. Problema este vârsta acestuia: cazurile, în care băieții de 10 ani pot fi fertili, sunt extrem de rare.

Potrivit ginecologului, minora este în a opta săptămână de sarcină.

Totodată, Dasha nu are cea mai bună reputație, aceasta fiind învinută că ar fi avut relații cu persoane mai mature decât ea. Însă aceste zvonuri au fost spulberate de specialiști. Ginecologa care a examinat-o a dezvăluit că minora este virgină. „Cum e posibil să fie însărcinată?”, este întrebarea pe care mulți și-au pus-o. Experta a explicat că acest lucru este posibil având doar o mică ruptură a himenului, la fel ca în cazul Dashei, astfel este puțin probabil ca minora să fi avut un contact sexual cu un adult.

Întrebată ce-și dorește, fata a povestit că vrea să facă nuntă, vrea ca mama ei să fie sănătoasă și își dorește ca copilul să se nască sănătos.

Ulterior, medicul androlog care l-a consultat pe Ivan, a dezvăluit că băiatul este abia la începutul perioadei de pubertate și că se îndoiește că acesta ar putea fi tatăl copilului. Cert este că cazul stârnește destule întrebări, răspunsul la care este dificil de găsit.

Vezi mai jos emisiunea integrală.

Sursa: Youtube.com

Află mai multe din articolul precedent: O elevă de 13 ani este însărcinată. Tatăl copilului are doar 10 ani!