Ed Sheeran a confirmat într-un interviu recent că deja s-a căsătorit cu logodnica lui, Cherry Seaborn, iar totul a fost ținut secret.Artistul  a stat de vorbă cu Scott Evans de la Access Hollywood despre planurile sale de căsătorie. Întrebat dacă au ales o dată sau dacă s-au decis asupra locației, Ed a răspuns arătând mâna stângă, pe care deja avea verigheta.

Ed și Cherry s-au întâlnit în perioada adolescenței, când amândoi au frecventat Liceul Thomas Mills din Suffolk, Anglia. Au avut o relație, după care a urmat o despărțire, deoarece Ed renunțase la școală pentru a-și împlini visul de a avea o carieră în muzică. Cei doi s-au reîntâlnit în anul 2015 și sunt împreună încă de atunci.

Cherry este și motivul pentru care Ed Sheeran și-a luat o pauză timp de un an, după succesul imens al albumului din 2014, „Multiply”. Artistul le-a spus celor de la Beats 1:

Unul dintre motivele pentru care mi-am luat un an liber a fost și faptul că partenera mea a renunțat la locul de muncă din New York, pe care l-a reluat mai apoi în Londra, ceea ce este foarte cool. Dar atunci ne-am gândit „haide să renunțăm la job-uri și să petrecem un an împreună, să formăm o legătură puternică”. Așa că am călătorit și ne-am petrecut fiecare zi din acel an împreună”.

 

Distribuie articolul: