Channing Tatum și Jessie J au fost surprinși împreună în Los Angeles, acest fapt a stârnit speculații în rândul fanilor, care așteaptă cu sufletul la gură împăcarea acestora. Este clar că au decis să fie din nou un cuplu. 

A trecut deja o lună de când cei doi s-au declarat despărțiți, însă s-a adeverit că totuși nu pot trăi unul fără altul, „Au stat câteva săptămâni despărțiți, dar în cele din urmă au decis că le pasă unul de celălalt. Ei sunt foarte fericiți să fie din nou împreună”, a declară E! News.

Noutatea a fost primită sceptic de apropiații celor doi, deoarece Channing a încercat să-și refacă viața personală și că ar fi gata să ofere șansă unei alte persoane, accesând o aplicație de dating, I-ar fi plăcut să întâlnească pe altcineva de accea a folosit câteva săptămâni aplicația. Vrea să savureze viața din plin și nu contează dacă ar întâlni pe cineva în mediul online sau în timp ce se plimbă pe stradă.” Aceeași sursă mărturisește că cei doi sunt încântați că au reluat relația și par a fi fericiți împreună.

Jessie și Channing au avut o relație timp de un an, după ce au decis că au priorități diferite și se pare că timpul petrecut departe unul de celălalt i-a ajutat să își dea seama că încă se mai iubesc. Se pare că era doar o chestiune de timp înainte ca vedetele să se împace, pentru că deși s-au despărțit, au păstrat relația de prietenie.

Sursa: E!News

Distribuie articolul: