2017 îi aduce Iulianei Beregoi rezultate senzaționale. Cântăreața de numai 12 ani a lansat aseară o nouă piesă, pentru care s-a filmat și într-un videoclip. Noul single al tinerei artiste redă perfect caracterul Iulianei. Cum se intitulează piesa, vedeți mai jos.

Noua piesă din repertoriul Iulianei Beregoi poartă titlul „Fac ce simt” și este un produs by MIXTON MUSIC, la care au muncit doi oameni talentați: Cătălin Dascălu și Theea Miculescu.

Lansarea de ieri vine la aproape 3 săptămâni distanță de când Iuliana și-a susținut primul concert la București. Anume pe scena de la Cinema PRO fanii tinerei artiste au reușit să asculte în premieră acest produs muzical.

Iuliana Beregoi a avut un prim concert în România! Sora ei, Anișoara, a încins atmosfera cu numere de dans

Precum vă spuneam, piesa Iulianei are și un clip nou-nouț, care o surprinde pe eroină dansând chiar în fața Centrului Republican pentru Copii şi Tineret ARTICO. Clipul a fost filmat după regia lui Dan Codreanu și coregrafia Dariei Rusanovskaia.

Precedentul videoclip al Iulianei – filmat pentru piesa „Vina mea”, a reușit să adune peste 13 milioane de vizualizări pe YouTube.

Foto: captură video

Distribuie articolul: