Vestea precum una dintre cele mai influente persoane din mapamondul rusesc i-a luat prin surprindere pe toți. Femeia a suferit un atac de cord!

Alla Verber era cunoscută în cercurile mondene de la Moscova. Aceasta era una dintre cele mai influente persoane din industria fashion. Femeia era vice-președinta companiei de bijuterii Mercury și vice-directoarea TsUM – Magazinul Central Universal de la Moscova. Femeia a decedat în urma unui stop cardiac, fiind în vacanță în Italia. Aceasta a fost dusă de urgență la spital, dar medicii nu au putut să-i facă nimic.

Mai multe vedete și-au exprimat durerea pe rețelele de socializare. Andrei Malahov: „Nicicum nu pot să-mi revin… Știai cum să prietenești, cum să ajuți și cum să iubești viața”. Acesta i-a dedicat și o piesă de Diana Arbenina.

Filip Kirkorov: „Această fotografie a fost făcut câteva zile în urmă pe malul Mării Negre. Unde ești dragă Allochka, te veseleai și râdeai răsunător decât toți. (…) Nu doar ce ține de modă, ci și în viața personală, erai omul care putea oferi cele mai înțelepte sfaturi. Cine ar fi crezut că aceasta este ultima noastră fotografie, după o pătrime de veac de prietenie. Nu pot să cred. Plâng amar… Nu este corect ce ți s-a întâmplat!”

dinsta

Alla Pugacheva a publicat o fotografie cu o lumânare și a scris scurt: „Adio, Alla”, iar soțul său Maxim a adăugat: „Nu pot să cred. Până în ultima clipă am sperat că nu este adevărat… Condoleanțe familiei”

dinsta

Valeria: „Cum așa, dragă Alla?! Șocul este atât de mare încât îmi vine greu să respir…”

dinsta

Sursa: Instagram.com

Distribuie articolul: