E de câțiva ani stabilit în București, însă spune convins că nu și-a schimbat mentalitatea. L-am prins pe Dima Trofim la Chișinău și l-am invitat pentru un interviu „Ce vor femeile?!” unde am aflat care este diferența dintre femeile din Moldova și cele de peste Prut.

Mă simt bine aici în Moldova, aici acasă!

Toată lumea spune că suntem un popor. Da, suntem același popor, dar suntem mai diferiți. Moldovenii sunt mai sufletiști. Și în niciun caz nu aș putea spune că nu-mi place asta.

Fiecare fată: româncă, americancă, moldoveancă, nu contează. Fiecare poartă acel „zvâc”.

Sunt mulți bărbați care așteaptă pur și simplu darul de la natură. Nu aș ezita în niciun caz să mă prezint la o persoană ca să-i zic că o plac.

În România am devenit și eu mai libertin, dar asta nu înseamnă că m-am schimbat în totalitate.

Mi-am făcut o afacere din toți bănuții câștigați din „Pariu cu viața” și alte proiecte.

Domnișoara pe care aș vrea să o am lângă mine ar trebui să fie cucerită de mine,  nu ea să mă caute și să mă cucerească.

Îmi plac mult fetele înalte, cu păr lung și îngrijite. De tip model.

Nu am vreo problemă daca ea va fi mai înaltă decât mine.

Îmi place să fie o femeia adevărată. În niciun caz nu accept înjurtură de la femei.

Îmi plac femeile deștepte, iar asta înseamnă să fie pisici. Să fie foarte deșteaptă, ca o mâță. Îmi plac cochetele mult.

Mult mai mult mi-ar plăcea femeia să nu fumeze. Asta ar fi încă o parte a cochetismului pe care o are ea.

În niciun caz nu aș accepta telefoane peste telefoane de la o femeie. Și eu nu aș putea să iau telefonul, să verific persoana draga.

Aș prefera persoana draga de lângă mine să fie naturală.

Dragele noastre, noi, bărbații vă iubim, iertați-ne pentru tot răul pe care vi-l facem, că așa suntem noi de fire, bărbații. Vă doresc să fiți acele femei pe care noi ni le dorim, bărbații. Vă pup și vă stimez. 

 

 

Distribuie articolul: