De câteva luni Dan Balan a depus o cerere pentru înregistrarea brandului Bunica’s, care se poziționează în țara noastră drept un restaurant de tip fast-food, unde produsele nu conțin conservanți, scrie agora.md.

Celebrul interpret Dan Balan deține în țara noastră mărcile comerciale Balan și Crazy Loop.

Pe 13 martie curent el a mai depus la AGEPI o cerere pentru înregistrarea mărcii combinate Bunica’s Quickly Eco Friendly, iar pe 9 septembrie 2016 a fost depusă cererea pentru brandul Bunica’s 10.

Bunica’s este un restaurant de tip fast-food, cu livrare. Afacerea este promovată drept primul fast-food 100% natural. Oferta include mai multe feluri de bucate tradiționale moldovenești, gătite la cuptor cu lemne.

De asemenea, sub brandul Bunica’s este produsă și apă minerală.

Am observat un interes față de acest brand din partea mamei sale, Ludmila Balan, care a publicat două postări pe contul său de Facebook, în care figurează acest brand.

„O cină delicioasă !!! Bravo, Bunica’s !!! Bravo, Moldova !!! Eu cred ca suntem martorii unui Brand National , care ne va duce faima in lumea întreagă !!! ( Nu fac publicitate !!! E doar părerea mea !!! 🙂 ”, a scris Ludmila Balan.

De remarcat că astfel de postări cu tentă comercială nu sunt specifice pe contul său de pe Facebook.

Contactată de AGORA Ludmila Balan nu a dorit să comenteze dacă această afacere aparține sau nu fiului său. Totuși, ea a declarat că bucatele de la Bunica’s au fost foarte gustoase și atunci când va trebui să comande mâncare o va face doar de la acest restaurant.

Mai multe detalii pe AGORA.

Distribuie articolul: