Jennifer Lopez a împlinit ieri  24 iulie, 50 de ani. La schimbarea prefixului, celebra cântăreață și actriță a fost răsfățată de fani cu numeroase mesaje și surprize frumoase. Cu prilejul aniversării, iubitul ei, Alex Rodriguez, i-a adresat un mesaj special și a făcut publice imagini nemaivăzute cu îndrăgita artistă. 

Această vârstă o prinde cum nu se putea mai bine: îndrăgostită și logodită cu Alex Rodriguez, bărbatul care o face fericită. JLO a avut multe relații și a fost căsătorită de mai multe ori, dar iată că vârsta nu contează și la 50 a apărut acest bărbat cu care sperăm că va rămâne împreună până la sfârșit.

 

View this post on Instagram

 

It’s your party, Jennifer! Thank you for inviting all of us to share this special day with you. 🎁 🎉 🎈

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

„De când suntem împreună, m-ai făcut să mă simt ca și cum zilnic ar fi ziua mea. Îți mulțumesc pentru pasiunea și energia ta, pentru că mă inspiri, pentru că nu încetezi să fii cea mai bună în tot ceea ce faci. Ești pur și simplu cea mai bună parteneră, cea mai bună mamă, cel mai bun performer. Te iubim! Fanii te iubesc. Copiii tăi te iubesc. Eu te iubesc! Să facem din această zi de naștere una specială. Te iubesc mult”, așa sună o parte din mesajul lui Alex pentru Jennifer.

În ciuda faptului că în buletin deja s-au adunat 50 de ani, JLO rămâne mereu tânără, iar oftăm de admirație și ne întrebăm oare cum reușește? Vedeta este un exemplu de femeie puternică, mamă, iubită superbă și o artistă ce dă tot, atunci când se află pe scenă.

Noi am selectat câteva momente superbe din ultimul an cu Jennifer Lopez pe care vrem să le admiri încă o dată. 

Sursa foto: Instagram.com 

Distribuie articolul: