Există și activități mai interesante decât curățenia generală. Prin urmare, e logic să cauți soluții înțelepte pentru a obține rezultate impecabile. În acest sens, compania germană Kärcher este lider mondial în domeniul tehnologiei de curățare și s-a gândit deja la toate nevoile tale. Conceptul de bază este abordarea inteligentă în crearea aspiratoarelor cu spălare Kärcher, aparatelor cu presiune, precum și a unei serii de accesorii funcționale pentru orice gospodărie.

Acestea înlocuiesc eficient curățenia chimică (altfel numită uscată) și serviciile speciale (de exemplu, curățenia cu presiune, efectuată de companiile angajate în acest scop). Linia de produse Kärcher este acum disponibilă și în Moldova, în rețeaua de magazine METRO. 

Aparatele de curățat Kärcher din gama Home & Garden

 1.  Aspiratoare Kärcher în Moldova

Un aspirator bun este o garanție pentru ca să te bucuri de aer sănătos și curățenie ideală în casă. Aspiratoarele de la METRO sunt eficiente din punct de vedere energetic și sunt ideale pentru apartamentele mici, cu un spațiu limitat de depozitare. 

Aspiratorul profesional Kärcher primează la capitolul beneficii: 

 • absoarbe instantaneu murdăria pentru a economisi timp și energie;
 • dispune de aplicații versatile – potrivite pentru murdăria umedă și uscată;
 • nu se blochează din cauza diametrului mare al furtunului de aspirație;
 • oferă o libertate mare în mișcare cu un efort minim; 
 • sacii aspiratorului Kärcher și filtrele se curăță ușor;
 • aspiratorul are un coș de deșeuri din oțel inoxidabil, potrivit pentru colectarea resturilor în timpul reparației;
 • permite colectarea chiar și a resturilor de apă;
 • toate echipamentele sunt fabricate conform standardelor ISO, care garantează o durată de viață lungă.
 • aspiratorul cu spălare Kärcher asigură o performanță superioară în materie de curățenie.

Versatilitatea acestor aspiratoare de uz casnic rezolvă numeroase probleme. Acum este mult mai ușor să ajungi în zonele greu accesibile, dar și să aspiri covoarele, mobilierul tapițat, saltelele, scaunele auto etc. 

2. Aparate de curățat cu presiune Kärcher sunt soluția perfectă pentru curățenia dificilă de toamnă!

Aparatul de spălat cu presiune este recomandat pentru curățarea perfectă a teraselor și a fațadelor. Utilizarea agenților de curățare aflați sub presiune înaltă asigură economia de apă consumată. În orice gospodărie, un asemenea echipament este o investiție importantă, dacă vrei să economisești timp, dar și energie electrică și apă. Aparatele moderne de spălat cu presiune sunt foarte eficiente în dozarea apei pe care o eliberează, eliminând practic risipa pe care furtunurile de grădină obișnuite o fac. Cu un set de accesorii și componente potrivite, acest echipament este comod în utilizare și adaptabil unor sarcini diferite. 

Cea mai frecventă utilizare a aspiratorului cu spălare Kärcher este cea pentru mașini. Dar poate să ușureze munca unui gospodar și în următoarele activități:

 • spălarea bicicletelor și a motocicletelor;
 • curățarea pereților de piatră, a scărilor, gardurilor și zidurilor, a gresiei de exterior și chiar a pardoselii de pe terase;
 • spălarea mobilierului din grădină, grătarului;
 • spălarea covoarelor etc.

3. Accesorii pentru aspiratorul Kärcher 

Există o gamă largă de accesorii utile pentru aspiratoarele de uz casnic, dar și pentru aparatul cu presiune care facilitează procesul de curățare zilnică. Furtunuri, duze spumante, pistol pentru furtun, detergent intensiv pentru mașini, saci şi alte echipamente adiționale necesare pentru o performanță mai mare decât metodele convenționale manuale. Accesoriile versatile asigură curățenia completă în toată casa și optimizează până și cele mai complexe lucrări. 

Multe aparate au deja în dotare diverse duze – piese care pot fi atașate în vârful pistolului pentru a facilita anumite tipuri de curățate. De exemplu, o duză cu pulverizare în evantai te poate ajuta să cureți suprafețe mai mari în același timp, pe când o duză rotativă va concentra mai bine jetul într-o anumită zonă, mărindu-i intensitatea.

Produsele Kärcher sunt o investiție rezonabilă și garantează curățenie impecabilă în casa ta. În scurt timp devin un asistent indispensabil în ordinea zilnică, generală și sezonieră.

P