Chiar și pe timp de carantină e frumos să avem grijă de aspectul nostru exterior. La urma urmei, de felul în care arăți poate depinde și dispoziția ta. Iată de ce, ți-am pregătit mai jos câteva ținute din care să te inspiri și pe care le poți purta cu ușurință chiar și acasă.

Unul dintre cele mai practice seturi pe care le poți purta acasă este costumul tricotat. Mai mult, acesta a căpătat o popularitate atât de mare, încât în lunile de iarnă multe domnișoare îl purtau nu doar acasă, dar și atunci când ieșeau în oraș.

Bloggerița Chiara Ferragni, care este acum în carantină la Milano, continuă să distribuie conținut interesant pe pagina ei de Instagram. În una dintre postări, Chiarra a scrsis: „Chiar dacă ni se pare că hainele pe care le purtăm acasă nu sunt foarte importante, eu vă recomand să îmbrcați ceva care ar putea să vă ridice dispoziția.”

De cele mai dese ori, Chiarra, fiind acasă, optează pentru costume din tricotaj în care pare să se simtă foarte comfortabil.

De altfel, o pereche de blugi asortați cu un pulover călduț și comfortabil, poate la fel să-ți servească foarte bine chiar și atunci când stai prin casă.

Unele fashioniste, chiar și acasă optează pentru eleganță. Așa că, dacă dorești să-ți mai diversifici stilul, sau dacă organizezi o cină romantică acasă, vezi mai jos pentru ce ținute poți opta.

Iar mai jos, vezi și alte idei interesante pe care nu ai decât să le pui și tu în practică.

Sursa: Glamour.ru

Distribuie articolul: